Kayıtlar

Haziran, 2009 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

e okul karne sonuclari

e okul karne sonuçları için aşağıdaki işlemleri takip ediniz. Öğrenci arkadaşlarımız ve veliler E-Okul Karne Sonuçları sayesinde öğrencinin karne bilgilerine, devamsızlıklarınıza bakabiliyor. Öğrenci arkadaşlarımızın bir çoğu bu uygulamanın veliler tarafından görüntülenmesini hoş karşılamasa da e-Okul karne sonuçları sistemi halen çalışıyor ve yüzbinlerce kişiye hizmet veriyor. E okul karne sonuçları için aşağıdaki adrese giriniz. http://e-okul.meb.gov.tr/Ilkogretim/Veli/iov00001.aspx Resimdeki rakamlar bölümünde çıkan harfleri doğru bir şekilde yazınız, ardından T. C. numaranızı ve okul numaranızı yazarak e okul giriş işleminizi gerçekleştiriniz. Giriş yaptıktan sonra menülerden öğrenci karne bilgileri, e okul karne sonuclari ve diğer bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

Karne Notlari

e okul karne notlarinizi ogrenmek icin ilgili konulara göz atınız. e okul

e okul karne sonuclarina ulasmak cok kolay

E okul karne sonuçlarına ulaşmanız çok kolay. Okulunuza gidip karnenizi almadan da karne sonuçlarınızı görmeniz mümkün. Bunun için e okul karne sonuçları sitesine bakmanız yeterli!

e okul karne sonuclari acildi

Dün aşırı yoğunluktan service unavailable hatası veren ve kullanılmayan e okul karne sonuçları bugün yeniden açıldı. E okul sitesinin açılmasıyla birlikte bir çok öğrenci k arne notlarını görebilmek için akın ettiler siteye. E okul sitesi tekrardan göçmeden siz önleminizi alın ve hemen girin.

E Okul Ogretmen Girisi

Öğrencilerin e okul karne notları nı görebildiği e okul sitesindeki bilgiler öğretmenleriniz tarafından girilmektedir. E okul öğrenci girişi ile e okul öğretmen girişi ayrı yerdedir. E okul öğretmen girişi yapabilmek için aşağıdaki adrese tıklayınız. eokul .meb.gov.tr

E Okul Ogrenci Girisi

Öğrencilerin karne notlarını , bilgilerini görmelerini sağlayan e okul sitesinin, e okul öğrenci girişi için aşağıdaki linke tıklayınız. e-okul.meb.gov.tr/Ilkogretim/Veli/iov00001.aspx sistem bazen hata verse de e okul öğrenci girişi yapılarak e okul karne sonuçları nın görüntülendiği tek yer burasıdır.

E Okul Sitesi Yogunluktan Kapandi

Evet arkadaşlar E Okul Karne Sonuçları sitesi şu anda kapalı. Kapalı olmasının nedeni şüphesiz siteye yüzbinlerce kişinin girmesidir. E Okul Meb sitesi aşırı yüklenmeden dolayı şu anda kapalı olarak gözükmektedir ve öğrenciler karne notlarına ulaşamamaktadırlar. Sorunun en kısa zamanda giderilmesini ve öğrencilerin e okul karne sonuçlarına ulaşmasını temenni ederiz.

2009 E-Okul Karne Sonuclari

E Okul Karne Sonuçları açıklandı. Öğretmenleriniz şu sıralarda e okul sitesinde bilgilerinizi giriyor. Bir an önce sizler de e okul karne sonuçları na ulaşmak istiyorsanız e okul sitesine giriniz. E Okul

E okul sifresi nedir?

E okul karne sonuçları şifresi e okul sitesi girişi için size lazım olan bilgidir. E okul sitesine giriş yapmak için T.C no yazdıktan sonra, e okul şifresi girmeniz istenecektir. Peki nedir bu e okul şifresi ? E okul şifresi sizin okul numaranızdır. Okulunuza kaydolurken size verilen ve o okulda sadece size ait olan numaradır. Okul numaranızı biliyorsunuz değil mi? :)